Verlopen

BaByliss Sensitive Protect C625E – Krultang

Aanbiedingen score+19
€19.95 €60.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+19
€19.95 €60.00 Bekijk aanbieding

Professioneel thuis je kapsel verzorgen
De BaByliss Sensitive Protect C625E krultang maakt het mogelijk om professioneel je haar te verzorgen. Alleen doe je het dan gewoon zelf thuis. De krultang is voorzien van allerlei interessante innovaties waardoor het alleen maar gemakkelijker is geworden om je haar gladder, steiler en mooier te maken. Bovendien kan je het door de nieuwe technieken ook nog eens een stuk langer goed in model houden. Dit doe je allemaal in één keer met de tang.

Aanpassen aan jouw haar
BaByliss Sensitive Protect staat voor het aanpassen aan jouw haar zodat je het beter kunt beschermen. Dat doe je doordat de sensor direct aanvoelt wat voor soort haar je hebt. De dikte is daarin bijvoorbeeld heel belangrijk. Daardoor kan de tang zelf zorgen voor de juiste temperatuur om het werk mee te doen. Dit hoef je dus niet zelf te doen. Waarmee de kans dat het niet goed afloopt flink kleiner wordt. Je haar wordt veel beter beschermd. Waardoor het kapsel er dus ook veel langer veel beter uit blijft zien.

Geschikt voor alle soorten krullen
Dat de BaByliss Sensitive Protect krultang op veel manieren in te stellen en aan te passen is, heeft ook voordelen voor jouw look. Het is namelijk gemakkelijker dan ooit om elk type krul aan te brengen in je haar. Klein of groot, scherp of losjes, het is allemaal geen enkel probleem wanneer je daar deze krultang op de juiste temperatuur voor gebruikt. Dit is ook precies de reden waarom je zo professioneel kan werken.

Product: BaByliss Sensitive Protect C625E – Krultang
Van €60.00 voor €19.95
Korting: 67.00%
EAN: 3030050145489
Bezorgkosten: €3.95
Merk: BaByliss