Verlopen

Batavia dakgoot egel – 4 meter – De perfecte bescherming voor je dakgoot

Aanbiedingen score+29
€17.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+29
€17.95 €40.00 Bekijk aanbieding

entieel voor afvoer regenwaterDakgoten zijn essentieel voor de afvoer van regenwater, zodat je huis geen last krijgt van dure waterschade. Als het flink regent, en dat doet het tegenwoordig steeds vaker, zorgt een schone dakgoot ervoor dat het water dat van je dak afstroomt, via de regenpijp in de grond terecht komt.
Voorkom verstoppingenIn je dakgoot, kijk maar eens in je eigen dakgoot, kan zich flink wat vuil verzamelen. Takjes, vallende bladeren en viezigheid zoals mos, vogelpoep, in regenwater opgelost materiaal, het afval van dakpannen, vogelnesten en zelfs plastic. Als dit soort materialen in je dakgoot blijven liggen, kun je wachten op een verstopte hemelwaterafvoer of regenpijp, met alle kostbare en vervelende gevolgen van dien. Dit voorkomen is echt eenvoudig met deze Batavia dakgoot egel.
Voorkom verstoppingenEen relatief kleine investering in de deze Batavia dakgoot egel zal je een hoop ellende besparen. Het is de perfecte dakgoot bescherming en zeer gemakkelijk te gebruiken en snel aan te brengen. Bladeren, kleine takken, mos en ander vuil hebben geen kans meer. Je dakgoten raken niet meer verstopt en het regenwater kan ongehinderd wegstromen. Profiteren van deze deal kan, zolang onze voorraad strekt.

Product: Batavia dakgoot egel – 4 meter – De perfecte bescherming voor je dakgoot
Van €40.00 voor €17.95
Korting: 55%
Merk: batavia
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 989