Verlopen

Cuisinier DeLuxe – Hetelucht friteuse

Aanbiedingen score+25
€44.95 €90.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+25
€44.95 €90.00 Bekijk aanbieding

op zijn tijd natuurlijk lekker. Gezond frituren is natuurlijk beter! Een combinatie die u misschien niet zo snel verwacht. Maar met de hetelucht friteuse kan het! U frituurt namelijk zonder olie, maar levert tegelijkertijd wel knapperige frietjes. Maar ook andere gerechten, zoals vis, vlees, groete en zelfs brood kunt u verwerken met deze hetelucht friteuse.

Ook geschikt voor vis-, vlees- en groentebereiding
Nog een mooie bijkomstigheid is dat deze aihetelucht friteuse geen nare luchtjes achterlaat. Frituren kan, zonder nadelige gevolgen, in de keuken. Wel vijf porties patat per keer. Want naast een gezond alternatief is hij ook nog een pan die van aanpakken weet. Kom maar op met die snacks en het gezonde eten!

Bespaar liters frituurolie
Op het heldere en duidelijke LCD-display leest u eenvoudig af wat de resterende tijd is, op hoeveel graden u frituurt en kunt u de instellingen simpel aanpassen. Natuurlijk heeft u nog wel wat olie nodig om tot uw krokante frietjes te komen, maar in tegenstelling tot de liters frituurolie, heeft deze hetelucht friteuse voldoende aan een eetlepel.

Product: Cuisinier DeLuxe – Hetelucht friteuse
Van €90.00 voor €44.95
Korting: 50%
Merk: Cuisinier DeLuxe
Bezorgkosten: €0.00
SKU: 8946