Verlopen

Fedec Outdoor Telescoop – 3 lenzenstanden – Zwart

Aanbiedingen score+77
€21.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+77
€21.95 €40.00 Bekijk aanbieding

ijn je kinderen gefascineerd door het heelal, de maan en de sterren maar ben jij hier nog niet actief mee bezig geweest? De Fedec telescoop met 3 verschillende standen is het perfecte startpunt voor iedereen die de maan en de sterren zou willen bekijken. De telescoop is namelijk zeer compact en is hierdoor dus ideaal om thuis te gebruiken of mee te nemen wanneer je op reis gaat. De Fedec telescoop is ook geschikt voor kinderen waardoor jij op jonge leeftijd je kindere kennis kan laten maken met het heelal.

Verschilende vergrotingen
De Fedec telescoop wordt geleverd met 3 verschillende lenzen die allemaal een andere vergroting bieden. Zo heeft deze telescoop een lens met een vergroting van 20x, een met een vergroting van 30x en een met een vergroting van 40x. Op deze manier is het mogelijk om het heelal op verschillende manieren te bekijken, zowel in zijn geheel als bijvoorbeeld meer ingezoomd op de maan of de sterren.

Compact en gebruiksvriendelijk
De telescoop van Fedec is een erg compacte telescoop. Dit zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk mee te nemen is en bijvoorbeeld ook op vakantie gebruikt kan worden. Daarnaast is de telescoop ook voorzien van een statief die losgekoppeld kan worden. hierdoor is het nog makkelijker mee te nemen als bagage. Het statief is vervolgens weer gemakkelijk te monteren door middel van een knop met schroefdraad. De verschillende vergrotingen zijn ook gemakkelijk te verwisselen.

Product: Fedec Outdoor Telescoop – 3 lenzenstanden – Zwart
Van €40.00 voor €21.95
Korting: 45.00%
EAN: 8720168572677
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Fedec