Verlopen

Fedec Shiatsu Nekmassagekussen – Zwart

Aanbiedingen score+93
€34.95 €70.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+93
€34.95 €70.00 Bekijk aanbieding

Geniet van een heerlijke massage met het Fedec Shiatsu Nekmassagekussen
Heb je last van je nek of schouders? Nek pijn kan veroorzaakt worden door stress, een blessure of door een verkeerde werkhouding. Gelukkig kan het Fedec Shiatsu Nekmassagekussen je hierbij helpen. Het nekmassagekussen kan je een heerlijke ontspannende massage geven door middel van de massageballetjes en hitte in het massagekussen. Het kussen leg je gemakkelijk in je nek. Verder is het zwarte kussen ook voorzien van twee handvaten waarin je je handen lekker in kunt leggen en volledig kunt ontspannen. 

Geen gedoe met snoeren met dit draadloze massagekussen
Het massagekussen is gemaakt van leer aan de buitenkant en mesh aan de binnenkant. Dit materiaal zorgt ervoor dat het product duurzaam is en lang mee zal gaan. Het mesh aan de binnenkant van het kussen zorgt ervoor dat het product genoeg kan ademen.

Helende werking door massageballen en warmte
Het Fedec Shiatsu Nekmassagekussen is voorzien van 4 massageballen aan de linker- en rechterkant. Het ronddraaien en trillen van deze massageballen zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en de spanningen uit je nek gemasseerd kunnen worden. Daarnaast heeft de verwarming ook een helende werking op je nek en rest van het lichaam. De hitte en druk van de massageballen dringt namelijk tot ver door in je spieren, waardoor ze ontspannen en je achteraf energie kunnen geven.

Product: Fedec Shiatsu Nekmassagekussen – Zwart
Van €70.00 voor €34.95
Korting: 50.00%
EAN: 8720168572790
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Fedec