Verlopen

Fedec Wake Up Light – RGB Lichtwekker – FM Radio – Wit/RVS

Aanbiedingen score+23
€24.95 €80.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+23
€24.95 €80.00 Bekijk aanbieding

ook vervelend om ’s morgens ruw en luid wakker gemaakt te worden door een piepende wekker? Met de Fedec wake up light is dit niet meer nodig. De lichtwekker van Fedec is namelijk in staat om je op een natuurlijke manier te wekken in plaats van ruw gestoord te worden door de radio of een piep. Verder is deze wake up light in staat om in 6 verschillende kleuren licht te geven en zo de slaapkamer op te fleuren. De wekker is ook in staat om verschillende natuurgeluiden na te bootsen voor een rustgevend gevoel. Kortom; de Fedec wake up light is een ideale en rustgevende factor voor in de slaapkamer!

Verschillende wek mogelijkheden
De Fedec lichtwekker is in staat om jou ’s morgens op verschillende manieren te wekken. De eerste manier is door middel van een lichtfunctie die een natuurlijke zonsopgang nabootst. Dit is een van de meeste natuurlijke manieren om wakker te worden en zorgt ervoor dat je natuurlijker en minder gestrest wakker wordt. Wanneer je bang bent dat alleen licht jou niet zal wekken, is de wake up light van Fedec ook in staat om verschillende natuurgeluiden te gebruiken als wekkerfunctie. Dit is een andere rustgevende manier om wakker te worden zonder dat je er van schrikt. Als laatste is de Fedec wake up light ook in staat om de radio te gebruiken als wekkerfunctie. Dit is ook mogelijk in combinatie met licht.

Zowel draadloos als met netstroom te gebruiken
De Fedec wake up light is een multifunctionele wekker. Dit komt niet alleen tot uiting in de manier van wekken, maar ook in de toevoer van stroom. Het is bij deze lichtwekker namelijk mogelijk om het toestel zowel draadloos als op voeding van netstroom te laten werken. De draadloze werking geschiedt door middel van 2 AAA batterijen. Deze zijn aan de achterkant van de wekker inbrengbaar en en afgeschermd door een beschermkap. Verder is de wekker ook te gebruiken met voeding op netstroom. Dit is mogelijk door middel van de meegeleverde USB-kabel en adapter die op verschillende manieren aan het netstroom gekoppeld kunnen worden.

Radiofunctie en verschillende soorten tijdsweergave
De Fedec lichtwekker is in staat om 2 verschillende soorten tijdsweergave in te stellen. Zo is het mogelijk om voor een 24-uurs weergave te kiezen, maar ook om voor een 12-uurs weergave te kiezen. Verder is het ook mogelijk om de wekker te gebruiken als radio. De wekker kan alle beschikbare radiostations scannen en deze ook automatisch opslaan op het apparaat.

Product: Fedec Wake Up Light – RGB Lichtwekker – FM Radio – Wit/RVS
Van €80.00 voor €24.95
Korting: 69.00%
EAN: 8719558199174
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Fedec