Verlopen

FlinQ Alume – Volledig draadloze Oordopjes – Wit – Bluetooth – Incl. Microfoon

Aanbiedingen score+24
€19.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+24
€19.95 €40.00 Bekijk aanbieding

rdopjes met een fijn en helder geluid zijn eigenlijk gewoon een must. In de trein, op de fiets, tijdens een wandeling; bluetooth oordopjes heb je altijd en overal nodig. Ook bij het vele thuiswerken en bellen zijn draadloze oortjes onmisbaar geworden. De FlinQ Alume Draadloze Oordopjes in het wit zijn het nieuwste model op dit gebied. Een trendy vorm in combinatie met een hoge geluidskwaliteit. Met de Alume Draadloze Oordopjes luister je altijd en overal naar je favoriete nummers.

Kwaliteit in een fashion item
De aluminiumafwerking bovenop de Alume oordopjes maakt de oortjes een waar fashion item. Geen onhandige draadjes meer die in je vest of zak blijven hangen, maar handige licht in gewicht draadloze oortjes. Je ontvangt deze standaard in een modern en netjes oplaadbakje waar je de oordopjes iedere dag weer in kan opbergen. De oordopjes zijn IPx3 Spatwaterdicht.

Multifunctioneel
De draadloze oortjes zijn geschikt voor bellen, muziek afspelen en om Siri op te roepen. Laad de oordopjes twee uur op in de meegeleverde oplaadcase en je maakt wel 3 tot 5 uur lang gebruik van het geluid.

Eenvoudig in gebruik
De oordopjes kunnen samen of apart van elkaar gebruikt worden. Je koppelt de oortjes eenvoudig en snel aan je smartphone via Bluetooth. Direct als je de oordopjes de volgende keer uit de oplaadcase haalt koppelen deze automatisch. Je hoeft ze dus maar een keer te pairen, erg handig. Ben je even klaar met de muziek, dan stop je de oordopjes terug in de oplaadcase. Deze gaan dan automatisch uit. Vervolgens kun je de oortjes draadloos en makkelijk weer gebruiken.

Fijn & helder geluid
Een fijn en helder geluid waarmee je jouw favoriete muziek afspeelt is zeer belangrijk. Bij de oordopjes van FlinQ is alles erop gericht om je te voorzien in die behoefte. De 3 verschillende maten siliconen dopjes vormen zich naar de vorm van je oor. Kies uit de witte of zwarte variant en geniet van het geluid!

Product: FlinQ Alume – Volledig draadloze Oordopjes – Wit – Bluetooth – Incl. Microfoon
Van €40.00 voor €19.95
Korting: 50%
Merk: Flinq
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 8608