Verlopen

FlinQ E27 Smart WIFI Lamp 3-pack

Aanbiedingen score+19
€29.95 €55.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+19
€29.95 €55.00 Bekijk aanbieding

controle wil over je verlichting, dan biedt de FlinQ E27 WIFI Smart Lamp 3-pack zeker uitkomst. Deze energiezuinige A+ LED lamp beheer je eenvoudig en snel via je telefoon, maar ook via je normale schakelaar. Met één druk op de knop bepaal je de hoeveelheid verlichting in huis.

Gemakkelijk in gebruik
Lichtpuntje aan deze lampen is dat ze te verbinden zijn met Google Home en de Amazon Alexa. Of maak gebruik van de Tuya App. Stel je woonkamer samen in de applicatie en je hebt alle smart producten in je woning letterlijk onder 1 dak! Kies een timer, een scéne of voor voice-controle en maak groepen. Zo zet je met een spraakcommando alle lampen in de huiskamer uit of aan. Deze lampen luisteren altijd! Met het 3-pack voorzie je direct een hele kamer van slimme lampen. De lampen zijn dimbaar via de applicatie in te stellen. Varieer tussen 10 en 100 procent en kies voor de juiste hoeveelheid licht in je leven!

Slimme verlichting
Een slimme WIFI lamp maakt het huishouden weer net even eenvoudiger. Als je op vakantie bent kun je een schema opstellen waardoor de lampen op gezette tijden aan en uit gaan. Zo lijkt het ook tijdens je reis alsof er constant iemand aanwezig is.Met de (warm)witte of kleurenkeuze lamp creëer je de juiste sfeer in huis. In een handomdraai bepaal je welke kleur je woon- of slaapkamer krijgt. Kies voor het traditionele warme gele kleurtje een beetje gedimd tijdens een romantisch avondje of voor het moderne blauwe licht op een zaterdagmiddag.

Product: FlinQ E27 Smart WIFI Lamp 3-pack
Van €55.00 voor €29.95
Korting: 46.00%
EAN: 8720168680594
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Flinq