Verlopen

FlinQ V12 – Steelstofzuiger – Zakloos – Oplaadbaar – Zwart Of Rood

Aanbiedingen score+76
€139.95 €250.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+76
€139.95 €250.00 Bekijk aanbieding

stofzuigers met een in de knoop geraakt snoer zijn niet meer van deze tijd. De FlinQ V12 Steelstofzuiger is ideaal door zijn draadloze gebruik. Laad de batterij 4 tot 5 uur op en je kunt weer 40 minuten vooruit. Daarmee zuig je je complete huis schoon, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je sommige plekjes niet haalt! Het slanke design maakt de stofzuiger ideaal om de moeilijke plekken in huis te zuigen. Dit slimme ontwerp zorgt ervoor dat je makkelijk onder bedden en banken komt. De FlinQ Draadloze Steelstofzuiger biedt een value pack met een veelvoud aan accessoires met onder meer een mini TURBO borstel, een carpetborstel, een dierenborstel en een doorzichtige stofopvanger. Gebruik de FlinQ Steelstofzuiger in je huis of voor je auto met het 2-in-1 mondstuk en houd alles heerlijk schoon!

Precies wat je nodig hebt om stofzuigen te vergemakkelijken
Stofzuigen vindt (bijna) niemand echt leuk. Als het dan toch moet, waarom dan niet kiezen voor de meest efficiënte manier. De Draadloze Steelstofzuiger van FlinQ voorziet graag in die behoefte. Geen gedoe meer met aansluitingen en moeilijke hoekjes. Deze draadloze stofzuiger komt overal. Door het lichte gewicht (1,4 kg) draai en verplaats je de stofzuiger eenvoudig. Maak gebruik van de meegeleverde accessoires en houdt ieder stukje van je huis en auto schoon!
De draadloze stofzuiger laad je in vier tot vijf uur volledig op. Daarna kun je deze tot wel 40 minuten achter elkaar gebruiken op twee verschillende snelheden. Daarmee maak je je hele huis schoon. De handige, doorzichtige stofopvanger is precies gemaakt voor dit gebruik; het vangt gemakkelijk de hoeveelheid stof op van een ruimte tot wel 150m2. En heb je je het stofzuigen stiekem een paar dagen overgeslagen, dan leeg je de opvangbuis snel en eenvoudig boven de prullenbak en kun je met een schone lei verder.

Sterke zuigkracht
De V12 versie van de FlinQ Steelstofzuiger heeft een sterke zuigkracht. Die zorgt niet voor een vervelend geluid, het maximale geluidsgehalte van deze extra stille zuiger komt niet boven 68 dB. Met de wasbare filter houd je stofzuiger ook nog eens zeer gemakkelijk schoon. Het LED-licht van de turboborstel biedt je de mogelijkheid om ook in het donker het stof op te zuigen en geeft een handig licht in de donkere hoekjes.
De FlinQ Draadloze Steelstofzuiger is voorzien van een veelvoud aan accessoires om ervoor te zorgen dat je de boel thuis goed schoon kan houden. Met de verlengbare buis maak je de stofzuiger een stuk langer. De carpet borstel is precies bedoeld voor tapijtvloeren, voor hoogpolige en laagpolige tapijten, daar zit bij deze stofzuiger geen verschillen tussen. De mini TURBO borstel is uniek en ideaal om de bank, stoelen en automatten mee te ontzien van stof. Dit formaat borstel kun je uitstekend gebruiken om huisstofmijt tegen te gaan en bij eventuele stofallergieën om het bed secuur mee te zuigen.

Product: FlinQ V12 – Steelstofzuiger – Zakloos – Oplaadbaar – Zwart Of Rood
Van €250.00 voor €139.95
Korting: 44%
Merk: Flinq
Bezorgkosten: €0.00
SKU: 8835