Verlopen

Herzberg HG-8019 Nat en Droog Stofzuiger

Aanbiedingen score+54
€49.95 €100.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+54
€49.95 €100.00 Bekijk aanbieding

roogstofzuiger van Herzberg is de ideale stofzuiger voor de zwaarste opruimtaken voor thuis of professioneel gebruik! De stofzuiger beschikt over een krachtige en zware motor van maar liefst 1200 watt, dat zorgt voor hoge prestaties en een krachtige zuigkracht van 16 kPa. In het huis, in de auto, in de werkplaats, op kantoor; bij elke taak is de Herzberg alleszuiger onmisbaar. 3-in-1 multifunctionele reiniging; droog, nat en blazer
De krachtige stofzuiger kan worden omgebouwd tot een instant blazer om bijvoorbeeld zaagsel, bladeren en puin weg te blazen. De tank is gemaakt van stevig polypropyleen materiaal dat bestand is tegen zware schoonmaakwerkzaamheden, corrosie- en slagvast is en een hoge capaciteitsbelasting van 15 liter heeft. Hij heeft een grote ingebouwde afvoerpoort waardoor vloeistoffen gemakkelijk en snel kunnen worden afgevoerd.
Meerdere accessoires
Deze Herzberg stofzuiger heeft een ingebouwde opbergruimte om de bijbehorende accessoires netjes binnen op te bergen en binnen handbereik te houden. Het lichtgewicht en compacte ontwerp heeft een stevige handgreep zodat het dragen en verplaatsen gemakkelijk is. De zware 360° zwenkwielen zorgen voor veel bewegingsvrijheid in alle richtingen. De stofzuiger wordt compleet geleverd met 3 kunststof buisverlengstukken, nat en droog vloermondstuk met wisser en borstel, knikbestendige slang, HEPA-filter en een spleetmondstuk.

Product: Herzberg HG-8019 Nat en Droog Stofzuiger
Van €100.00 voor €49.95
Korting: 50%
Merk: Herzberg
Bezorgkosten: €0.00
SKU: 8517