Verlopen

iON Dashcam – Super HD | Wide Angle | GPS | WiFi

Aanbiedingen score+19
€32.95 €65.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+19
€32.95 €65.00 Bekijk aanbieding

getuige! Met deze dashcam, die nooit stopt met opnemen en incidenten automatisch vastlegt, hoef je nooit bang meer te zijn je gelijk niet te krijgen bij een verkeersincident waarbij je niet in de fout zat! Dankzij de ingebouwde WiFi module en de gratis smartphone app, staat het bewijsmateriaal direct op jouw telefoon. Handig voor de politie en de verzekeringspartij!

Highlights
Door het automatisch vastleggen van incidenten wordt er geen groot of klein ongeval gemist. De camera detecteert een impact en slaat het videobestand automatisch op en vergrendelt het zodat het niet kan worden verwijderd of overheen kan worden opgenomen en gaat vervolgens door met het opnemen.

Super HD Video Recording
1296p / 30fps Super HD voor kristalheldere video’s met een ingebouwde microfoon / luidspreker.

Foto’s
3 megapixel foto’s en de mogelijkheid om foto’s te maken tijdens het opnemen.

Continue opname
DashCam Wi-Fi zal continu opnemen en opnemen over de oudste beelden, tenzij er een impact wordt gedetecteerd. Hierdoor wordt er maar weinig opslag gebruikt en is opslaguitbreiding absoluut niet nodig!

Ingebouwde WiFi module
Met ingebouwde Wi-Fi kun je de DashCam via Wi-Fi koppelen met jouw smartphone via de iON Dashcam App om live mee te kijken, bestanden op te slaan, instellingen te wijzigen en bestanden te verzenden via e-mail. Dit is natuurlijk de feature die je wilt hebben bij het afhandelen van een incident en formulieren en bewijsstukken dienen te worden ingestuurd bij politie en/of verzekering!

Ingebouwde GPS
Ingebouwde GPS registreert snelheid en locatie in videobestanden om te helpen bij verzekeringsclaims.

Superbreed gezichtsveld
125 ° supergroot gezichtsveld betekent dat de hele omgeving wordt vastgelegd.

Product: iON Dashcam – Super HD | Wide Angle | GPS | WiFi
Van €65.00 voor €32.95
Korting: 49%
Merk: ION
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 8668