Verlopen

Jamie Oliver Explorer 6500 Gasbarbecue

Aanbiedingen score+97
€349.95 €500.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+97
€349.95 €500.00 Bekijk aanbieding

/>De ideale barbecue
Van zomerdagen wil je op je gemak en ongestoord genieten. Het enige wat zon zonovergoten dag nog beter maakt is natuurlijk lekker barbecueën. Met deze voel je je een echte grillmaster. Of je nou je gezin voorziet van een heerlijk mals stukje vlees of op de buurtbarbecue de honger stilt, deze barbecue is wat je nodig hebt.

Van alle gemakken voorzien
Ook als je tuin of balkon niet van grote afmeting is kun je alle kanten op met deze Jamie Oliver gasbarbecue. De Explorer 6500 heeft maar liefst drie branders en gietijzeren roosters, en is ook nog eens helemaal mobiel. Door de handige wielen verplaats je hem makkelijk. De bijzettafels aan de zijkanten van deze barbecue zijn opvouwbaar. Daarbij kun je dit exemplaar zelfs van het frame afhalen. Zo kun je aan tafel genieten. 

Handig en mooi
Niet alleen vlees met prachtige grillstrepen is heerlijk op een warme dag. Wat dacht je van een sappig stuk vis of gezonde groenten? Groene asperges of gegrilde paprika zijn van zichzelf al heel lekker. Vers van de barbecue blijven alle vitaminen en voedingsstoffen bewaard. Daar kun je nooit teveel van eten. Naast veelzijdig is deze barbecue ook nog eens heel mooi. Zoek dus een mooi plekje in je tuin of op je balkon, want deze mag gezien worden.

Product: Jamie Oliver Explorer 6500 Gasbarbecue
Van €500.00 voor €349.95
Korting: 30%
Merk: Jamie Oliver
Bezorgkosten: €0.00
SKU: 7579