Verlopen

Nedis Radiatorbediening – Zigbee 3.0 – Batterij Gevoed – LCD-Scherm – Android / IOS

Aanbiedingen score+44
€37.95 €60.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+44
€37.95 €60.00 Bekijk aanbieding

prettig om thuis te komen in een koud huis of om thuis te komen en te ontdekken dat de radiator de hele tijd heeft aangestaan. Maar dat is met deze Smart Radiator Control verleden tijd. Op afstand kun je vanaf nu je radiator aanzetten, uitzetten en instellen.

Thermostaat
Vervang de traditionele radiatorknop door de Smart Radiator Knop en de zelflerende thermostaat zet de radiator automatisch aan of uit om zo de gewenste kamertemperatuur te behouden.

Schema’s instellen
Na het installeren van de Nedis® SmartLife app (én gebruik te maken van een Nedis Zigbee Gateway: WIFIZBxxx) kun je beginnen met het instellen van schema’s. Stel met je smartphone schema’s in voor een bepaalde temperatuur op vaste tijden, dagdelen of dagen van de week, of stel gewoon een bepaalde temperatuur in vanaf je smartphone, ongeacht waar je bent.

Voice control
Door te verbinden met Google Assistant of Amazon Alexa kun je gebruik maken van voice control en spraakcommandos om zo de gewenste temperatuur te wijzigen. Zet scènes in de Nedis SmartLife app en activeer deze met je smartphone of met een Siri/Google/Alexa spraakcommando.

Handmatig instellen
Naast de smart functionaliteiten is het ook gewoon mogelijk om de smart radiatorknop met de hand te bedienen. Monitor en stel de temperatuur in op het LED scherm of draai simpelweg aan de knop om zo de temperatuur te wijzigen, of kies met een druk op de knop voor één van de vooringestelde temperaturen. Tevens beschikt deze smart radiatorknop over een kinderslot dat geactiveerd kan worden om ongewenste temperatuurwijzigingen te voorkomen.

Sensors
Op basis van temperatuurwijzigingen in een kamer kan de Smart Radiatorknop ingesteld worden ter herkenning of er voor al enige tijd een raam of deur openstaat, wanneer je deze instelling gebruik en de radiator merkt dit op dan zal deze zichzelf automatisch uitschakelen om zo energie te besparen. Ook wanneer er geen warm water aangevoerd wordt (bijv. omdat de boiler uitstaat of niet werkt) merkt de radiator dit ook op en zal logischerwijs daarnaar handelen.

Product: Nedis Radiatorbediening – Zigbee 3.0 – Batterij Gevoed – LCD-Scherm – Android / IOS
Van €60.00 voor €37.95
Korting: 37%
Merk: Nedis
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 10204