Verlopen

Shiatsu Nekmassagekussen – Keuze uit Beige of Zwart

Aanbiedingen score+91
€34.95 €70.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+91
€34.95 €70.00 Bekijk aanbieding

Acht massagekoppen met variabele intensiteit
De acht Shiatsu massagekoppen kneden diep in het spierweefsel en draaien in beide richtingen. Het massagekussen is daarmee minstens zo effectief als een handmassage voor onder andere nek en schouders. Kies uit drie intensiteitsstanden en beslis hoe hard er op de spieren gedrukt wordt. Het apparaat kan daarmee zowel voor ontspanning als voor een intensere sportmassage gebruikt worden.

Warmtefunctie
Het massagekussen kan zowel met als zonder de warmtefunctie gebruikt worden, afhankelijk van de voorkeur. Warmte zorgt dat de bloedvaten verwijden, het bevordert de bloedsomloop en helpt pijnlijke en gespannen spieren te ontspannen. Verbeterde bloedcirculatie gaat de ophoping van melkzuur in de spieren tegen na sport en beweging en helpt met spierherstel.

Armlussen
De meeste massagekussens hebben een riem of gesp die je bevestigd aan de hoofdsteun van een stoel. Dit LifeGoods massagekussen heeft in plaats daarvan twee comfortabele armlussen die werken als handvaten. Dankzij de armlussen heb je meer flexibiliteit in hoe je het massagekussen toepast. Het ontwerp zorgt bovendien dat je niet afhankelijk bent van een hoofdsteun om het kussen goed op zn plek te houden.

Product: Shiatsu Nekmassagekussen – Keuze uit Beige of Zwart
Van €70.00 voor €34.95
Korting: 50%
Merk: Shiatsu
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 8612