Verlopen

Solar Buitenlamp met bewegingssensor – 2 stuks – Zwart

Aanbiedingen score+82
€19.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+82
€19.95 €40.00 Bekijk aanbieding

Draadloze buitenverlichting 
Een lichtje bij je voor- of achterdeur is altijd prettig. Je hoeft niet in het donker naar je sleutels te zoeken. En inbrekers slaan goed verlichte huizen ook sneller over. Maar een wandlamp is natuurlijk ook ideaal en gezellig voor op je balkon, terras, bij de garage, schuur of je tuindeur. Zo kijk je vanuit je woonkamer op een verlichte tuin of balkon in plaats van naar een zwart ‘gat’. Deze compacte wandlamp werkt op zonne-energie dus je hebt geen bedrading nodig. 

Met bewegingssensor 
Deze zwarte wandlamp valt op door zijn onopvallendheid en hij is lekker compact. Hij heeft een geïntegreerde lichtbron met 4 super SMD led’s en een ingebouwde Li-ion batterij. Deze laadt overdag automatisch op door het zonnepaneeltje dat bovenop de lamp zit. De lamp is voorzien van een dag- en nachtsensor en een bewegingssensor met een reikwijdte van 3 tot 5 meter. 

Eenvoudig op te hangen
Het installeren is zeer eenvoudig. Omdat de wandlamp door zonlicht wordt opgeladen, heb je geen kabel nodig. Je hangt deze solar wandlamp dus overal op waar je wilt. Slechts op de muur bevestigen met een schroef en klaar. De lamp is natuurlijk waterproof ( IP65) en brandt 8 uur als deze volledig is opgeladen. Bestel je deze buitenlamp vandaag nog dan hangt hij al binnen een paar dagen bij je voordeur.

Product: Solar Buitenlamp met bewegingssensor – 2 stuks – Zwart
Van €40.00 voor €19.95
Korting: 50%
Merk: Merkloos
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 7843