Verlopen

Soundlogic Multifunctionele Inklaptafel

Aanbiedingen score+27
€21.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+27
€21.95 €40.00 Bekijk aanbieding

Praktisch
Heb jij ook zon mooie eettafel in je huis? Prachtig maar loodzwaar en dus eigenlijk niet praktisch in het dagelijks gebruik. Er zijn talloze situaties waarin je eigenlijk een handig tafeltje nodig hebt. Eentje die inklapbaar is, makkelijk mee te nemen, lichtgewicht en toch stevig is. Zo kun je die pizza lekker op de bank eten en je glas drinken zonder knoeien wegzetten. Met deze inklaptafel is zelfs ontbijt op bed geen probleem meer.

Van gamen tot puzzelen
Je kunt de inklaptafel in elke ruimte van je huis gebruiken. Je kind kan zo ongestoord uren puzzelen op dit extra werkoppervlak. Schilderen, schrijven, eten en drinken of zelfs gamen is allemaal geen probleem. De tafel kan namelijk wel tot 2 kg gewicht dragen. Over het opruimen hoef je je ook geen zorgen te maken. Hij is zo ingeklapt en weggezet, tot je hem weer nodig hebt.

Verstelbaar
Een inklaptafel is handig, maar je kunt er pas echt van genieten als je hem helemaal naar jouw wens kunt instellen. De inklaptafel is in maar liefst 18 verschillende posities instelbaar. Dus of je hem nu vrijstaand gebruikt of naast je bed, je stelt hem precies in zoals jij dat wilt. Dat is pas optimaal gebruiksgemak. Wedden dat iedereen in huis straks niet meer zonder kan?

Product: Soundlogic Multifunctionele Inklaptafel
Van €40.00 voor €21.95
Korting: 45.00%
EAN: 8715986153054
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Soundlogic