Verlopen

Swiss Nights Lush Mulberry Zijden Kussens – 2 stuks

Aanbiedingen score+19
€24.95 €50.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+19
€24.95 €50.00 Bekijk aanbieding

haar verzorgen terwijl je slaapt? Gespleten haarpunten, slaapvouwen en daaruit voortkomende rimpels voorkomen? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het mogelijk! Onze omas weten het nog wel. Zij sliepen vaak met een zijden sjaal om het hoofd om de haren mooi in model te houden. Een zijden kussen houdt echter niet alleen jouw föhnbeurt langer mooi, maar hydrateert ook nog eens jouw huid. Naast gespleten haarpunten voorkom je daarmee ook slaapvouwen. Profiteer vandaag van deze aanbieding en haal er meteen 2 in huis voor een heerlijk, zachte nachtrust!

Zijde zorgt voor een ideale vochtbalans
Zijde zorgt ervoor dat vocht bij de huid blijft en helpt de huid beter gehydrateerd te blijven dan veel andere stoffen. Slapen op zijde is een geweldige optie om je huid te helpen met het behouden van de natuurlijke vochtbalans. Bespaar geld op dure, vochtinbrengende crèmes door om te beginnen, sowieso al meer vocht in je gezicht te houden door te slapen op een zijden kussensloop.

Een fris gezicht voor een betaalbare prijs
Je gezicht heeft meer contact met een kussensloop dan met welke andere stof dan ook. Dus, als je wilt dat je gezicht lekker fris blijft om naar te kijken, ook in de ochtend, is de keuze van je kussensloop belangrijk. Iedereen weet hoe luxe zijde is, maar velen denken dat het is weggelegd voor alleen de rijken onder ons. Dit is gelukkig niet waar en ook jij kan dankzij Koopjedeal genieten van een heerlijke zijdezacht kussen.

Product: Swiss Nights Lush Mulberry Zijden Kussens – 2 stuks
Van €50.00 voor €24.95
Korting: 50%
Merk: Swiss Nights
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 8014