Verlopen

Tractive GPS Tracker Hond Nr. 1 GPS huisdieren tracker voor hond tracking

Aanbiedingen score+48
€39.95 €60.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+48
€39.95 €60.00 Bekijk aanbieding

/>

Nooit meer je hond kwijt!
Met de Tractive GPS voor honden raakt je je huisdier nooit meer kwijt, waar je ook bent. Via de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie kan je huisdier volgen in realtime met de GPS honden tracker. De functie Virtuele omheining stuurt je een melding wanneer je hond het veilige gebied verlaat dat je hebt ingesteld. Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat alle mobiele kosten dekt en waarmee je onbeperkt gebruik kunt maken van locatietracering. Deze GPS-huisdiertracker is waterdicht, zodat jouw huisdier in alle weersomstandigheden kan rennen, zwemmen en spelen.

Laag maandabonnement
De Tractive GPS tracker voor honden brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts 3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en je onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. Tractive maakt gebruik van een gsm-netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming – met deze vaste prijs kunt u de locatie van jouw huisdier 24/7 volgen. 

LIVE Tracking en Locatiegeschiedenis
Je kan de locatie van je hond in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op de pc. 

Virtuele omheining
Stel een gebied in (bijvoorbeeld uw achtertuin of buurt) door een virtuele omheining te maken in de Tractive GPS-app en ontvang een melding wanneer je hond dit gebied betreedt of verlaat.

Robuust, waterdicht en oplaadbaar
De GPS halsband honden accessoire is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en bijna onbreekbaar. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

Product: Tractive GPS Tracker Hond Nr. 1 GPS huisdieren tracker voor hond tracking
Van €60.00 voor €39.95
Korting: 33.00%
EAN: 9120056450015
Bezorgkosten: €5.95
Merk: Tractive