Verlopen

Tripod met 10 Inch verlichtingsring – Met microfoon, tripod en smartphonehouder – Met afstandsbediening

Aanbiedingen score+44
€19.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+44
€19.95 €40.00 Bekijk aanbieding

Dimbare ringlamp
De ringlamp kent 3 soorten licht: wit, zacht en warm. Daarnaast is iedere lichtsoort dimbaar. Dit alles is makkelijk in te stellen met de bediening. De lamp wordt via USB gevoed, waardoor je geen gebruik hoeft te maken van batterijen

Ringlamp met statief
De ringlamp is beschikbaar met tafelstatief of een langer statief. Daarnaast heeft de ringlamp een handige houder voor je telefoon.

Hoge kwaliteit fotos
Mede dankzij de LED Ring die op het statief kan worden geschroefd kunnen er prachtige fotos worden gemaakt. De LED Ring bestaat uit 64 kleine LED lampjes. De LED Ring is 360 graden te draaien om de perfecte hoe te vinden voor het ideale shot. Het statief is 20 centimeter groot. Dankzij de antislipvoetjes van het statief blijft het stabiel staan en kunt u op iedere locatie de ideale foto maken. Het maakt niet uit of u nu professioneel fotograaf bent, of juist een hobbyist die er van houd om mooie fotos te maken met zijn smartphone, dit statief is een absolute must-have. Dankzij de handige LED ring en de universele smartphonehouder is het geschikt voor elke soort foto. Het statief is gemakkelijk inklapbaar en dus ook enorm makkelijk mee te nemen!

Product: Tripod met 10 Inch verlichtingsring – Met microfoon, tripod en smartphonehouder – Met afstandsbediening
Van €40.00 voor €19.95
Korting: 50%
Merk: Merkloos
Bezorgkosten: €3.95
SKU: 8177