Verlopen

Tristar MX-4163 – Foodprocessor

Aanbiedingen score+99
€69.95 €180.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+99
€69.95 €180.00 Bekijk aanbieding

og leuker door al je snijwerk over te laten nemen door de Tristar MX-4163 Foodprocessor. Je hebt geen 12 verschillende apparaten meer nodig, alleen nog deze complete Foodprocessor. Blenden, mixen, malen, snijden, raspen en kneden. Hij kan echt alles.

Drie kneed- en mixaccessoires
Met de drie kneedaccessoires kan je naar hartenlust zoete en hartige lekkernijen maken. Twee ballonkloppers maken luchtige slagroom of eiwitschuim. Met de twee messen kan je grove ingrediënten fijnsnijden en deeg kneden.

Drie rasp- en snijschijven
Kies voor grof of fijn raspen en snijden door een van de drie schijven te kiezen en je groenten zijn een mum van tijd klaar. Van het fijnraspen van komkommer tot het snijden van plakjes wortel of aardappel, alles is mogelijk.

Blender en hakker
Extra handig zijn ook de opzetstukken waarmee je kan blenden en hakken. Gebruik de foodprocessor ook om heerlijke smoothies of sappen te maken. Gebruik de hakmolen om noten of kruiden fijn te hakken. Je kan in de blenderkan ook ijsklontjes fijnmalen. Selecteer hiervoor de speciale ijscrush stand.

Citruspers opzetstuk
De Tristar Foodprocessor heeft ook een opzetstuk waarmee je citrusvruchten zoals sinaasappels kan persen. Gebruik dit op de grote kan van 2 .4 liter voor gezond sinaasappelsap voor de gehele familie. Of meng het met vers gepureerde vruchten uit de glazen 1.5 liter blenderkan voor een gezond fruitsapje.

Makkelijk schoonmaken en opbergen
Alle losse onderdelen zijn geschikt voor de vaatwasser waardoor de foodprocessor heel erg makkelijk schoon te maken is. Zo kan je altijd direct weer starten als je soep, taart, brood, sap, wortelplakjes en van alles meer wilt maken.

Product: Tristar MX-4163 – Foodprocessor
Van €180.00 voor €69.95
Korting: 61%
Merk: Tristar
Bezorgkosten: €0.00
SKU: 7370