Verlopen

Sinji UV Sterilizer Charger Telefoon schoonmaken met UV licht sterilisator Desinfectie Draadloze oplader

Aanbiedingen score+58
€34.95 €70.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+58
€34.95 €70.00 Bekijk aanbieding

Sterilizer Charger ontsmet je telefoon van schadelijke bacteriën en virussen tijdens het draadloos opladen. Met behulp van UV licht is je telefoon binnen 15 min volledig bacterievrij. Een veilige en snelle manier om je telefoon te reinigen en bovendien effectiever dan schermreinigingsdoekjes en andere desinfecteermiddelen!

Ontsmet je telefoon met UV licht
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een smartphone tot wel 18x meer schadelijke bacteriën bevat dan een openbaar toilet! Toch behoort het reinigen van een smartphone nog niet tot de dagelijkse gewoonte zoals handenwassen. De Sinji UV Sterilizer Charger reinigt je telefoon snel en effectief met UV licht. Deze ontsmettingsmethode wordt ook gebruikt in ziekenhuizen om apparaten en ruimtes te steriliseren.

Je telefoon reinigen tijdens het opladen
Met de Sinji UV Sterilizer Charger is je telefoon ontsmetten snel en eenvoudig. Leg je telefoon op de lader en bepaal met de knop hoelang je telefoon gereinigd moet worden met UV licht. Druk 1 keer voor 15 minuten en druk 2 keer voor 25 minuten. Het UV licht gaat automatisch uit na de geselecteerde tijd of na 3 keer drukken op de knop.

Universele draadloze oplader voor iPhone, Samsung en Android smartphones
De Sinji UV Sterilizer Charger is geschikt voor het veilig opladen van smartphones van Apple, Samsung, Huawei en andere Android toestellen met Qi-ondersteuning. De draadloze oplader werkt probleemloos met hoesjes tot 6mm dik en herkent automatisch de optimale laadsnelheid (5W of 10) voor je telefoon.

Product: Sinji UV Sterilizer Charger Telefoon schoonmaken met UV licht sterilisator Desinfectie Draadloze oplader
Van €70.00 voor €34.95
Korting: 50.00%
EAN: 8719323916418
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Sinji