Verlopen

Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp | Warm Wit | E27 | 3-Pack

Aanbiedingen score+89
€14.95 €40.00 Bekijk aanbieding
Aanbiedingen score+89
€14.95 €40.00 Bekijk aanbieding

rlichting met deze slimme lamp die direct is aangesloten op je draadloze/Wi-Fi-router voor bediening op afstand als onderdeel van je woningautomatiseringssysteem.

Eenvoudig te installeren
Je hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om je verlichting op afstand te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat je nodig hebt, is je Wi-Fi-router, onze intuïtieve app en deze Nedis® draadloze slimme lampen. Geen extra kit en geen verbindingshubs: woningautomatisering is eenvoudig geworden.

Regel de helderheid en de kleur van de lamp
Sluit ze aan en je kunt nu vanaf je smartphone of tablet de helderheid en de kleur van deze lampen regelen. En ben je superslim, dan kun je dit zelfs met je stem regelen via Amazon Alexa of Google Home.

Maak tijdschemas en koppel aan andere slimme producten
Maak tijdschemas wanneer de lamp wordt ingeschakeld of creëer in een handomdraai een nieuw scenario door deze lamp te koppelen aan andere producten van het Nedis® SmartLife-assortiment.

Milieuvriendelijk
Je woning wordt niet alleen slimmer, maar ook milieuvriendelijker. Deze energiezuinige lampen hebben een maximaal stroomverbruik van 9 W, maar ze geven je een lichtopbrengst van ongeveer 800 lumen, vergelijkbaar met lampen van 60 W.

Product: Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp | Warm Wit | E27 | 3-Pack
Van €40.00 voor €14.95
Korting: 63.00%
EAN: 5412810313242
Bezorgkosten: €3.95
Merk: Nedis